UPUTSTVO ZA KUPOVINU GOTOVIH TEKSTOVA

Ukoliko profesor koji vam je zadao temu nije previše zahtjevan/zahtevan i mislite da možete jeftino da ispunite obavezu seminarskog ili nekog drugog rada,  najbolje je da probate da pronađete  materijal na sličnu temu koja Vama treba i da je potom obradite tako da odgovara Vašim potrebama.

U tom slučaju ovo je mjesto/mesto gde trebate započeti pretragu: www.maturskiradovi.net/eshop

Naš sistem je krajnje transparentan i lak za pretraživanje, ali može Vam se učiniti komplikovanim ukoliko nemate iskustva. Stoga možete potražiti našu pomoć. Ako nemate iskustva sa pretragom trebaće Vam sigurno nekoliko puta više vremena nego nama, ali će Vas ta naša usluga pretrage koštati koliko i izrada novog rada. Najbolje je da sami pronađete ono što Vam treba putem pretrage. Tu istu pretragu i mi koristimo, pa je nekada jeftinije da se malo sami pomučite.

Da ne bi došlo do zabune potrebno je da znate da li hoćete diplomski ili seminarski tekst. Diplomski tekstovi su u posebnoj kategoriji sa lijeve/leve strane i njihova cijena/cena je veća. Takođe, da bismo smanjili obim sajta, u tu kategoriju smo stavili i master i magistarske kao i doktorske radove.

Pretraga je vrlo jednostavna - evo jednog savjeta/saveta: ako tražite tekst recimo na temu: Finansijsko planiranje. Potrebno je da u pretrazi ukucate ključne reči ili neki karakterističan deo reči poput - fin planir ili nešto slično .. Generalno možete biti kreativni onoliko koliko ste kreativni kada pretražujete internet putem Google, ili nekog drugog pretraživača - budite kreativni, postoje mnogi sinonimi za riječi/reči samo ih se treba setiti.

Imate dio/deo rada ili sadržaj odmah pored rada, najbolje je da pogledate video uputstvo.

Pogledajte video: www.maturskiradovi.net/eshop

Ukoliko Vam budu potrebni dodatni podaci o datom radu možete ih tražiti, ali ako ustanovimo da to već postoji u sadržaju teksta onda će odgovori na takva pitanja uvećati cijenu/cenu gotovih radova što odgovara kaznenim poenima zato što niste pazili ili POGLEDALI VIDEO GDE JE SVE DETALJNO OBJAŠNJENO.
 

Naš sistem je kompletno automatizovan i sve u vezi sa gotovim tekstovima se vrši preko eshopa. Gotovi tekstovi su urađeni kvalitetno po standardnom uputstvu i mi garantujemo kvalitet tih radova. Elektronske fajlove šaljemo na Vaš e-mail (word  2003, tako da ga svi mogu otvoriti bez problema). Možete tražiti i da te radove menjamo po nekom drugom uputstvu, ali to povlači sa sobom veću cijenu/cenu pošto radove šaljemo saradnicima/suradnicima na dodatnu obradu.

 

90% radova sam lično pregledao tokom godina i oni su OK, Ukoliko pak dobijete neki rad i on ne bude odgovarajući možete se žaliti i potom ću ručno proveriti da li je u pitanju naša greška, ako jeste ispravićemo je besplatno ili uz minimalne nadoknade.

75% radova je na ekavici,  15% je na ijekavici i 10% je na hrvatskom. Radovi na ijekavici su obeleženi sa  - ij , radovi na hrvatskom sa – hr. A negde nismo stigli ovo da označimo ali se vrlo lako da vidi na kom jeziku je pisan rad uvidom u sadržaj. Ukoliko Vas mrzi da prepravljate jezik, ovo možemo i mi uraditi, ali to opet povlači sa sobom rad saradnika i veću cenu rada.

Ukoliko odustanete od narudžbine ne morate ništa posebno javljati, ona jednostavno zastari.

 

Pored izrade radova bavimo se i prevođenjem tekstova .  www.maturski.net/citaonica/prevod.html

Takođe se jedan deo suradnika/saradnika bavi i izradom sajtova.  www.maturski.net/citaonica/prevod/izrada-web-sajta.html

 

NAŠ PORTAL JE NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI INTERNET PORTAL NA OVIM PROSTORIMA KOJI SE BAVI OVIM POSLOM! MI SMO APSOLUTNI LIDERI U SVOM POSLU! SEDAM GODINA RADA SU DOKAZ NAŠEG KVALITETA PREDANOSTI I ODGOVORNOSTI U OVOM POSLU. TRUDIMO SE DA BUDEMO JOŠ BOLJI.
BUDITE I VI NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA!

WWW.MATURSKIRADOVI.NET

© 2019 - Семинарски дипломски матурски магистарски - Seminarski, diplomski i maturski radovi iz ekonomije, informatike, matematike, finansija, medicine - Izrada, razmena i download - Free seminarski radovi, besplatni seminarski. Check IP Info